Web Analytics Made Easy - Statcounter

وقتی بهشته ارغند، مجری تلویزیون طلوع‌نیوز روز ۱۷ اوت در سر کارش حاضر شد، نمی‌دانست که آن روز یکی از به یادگارماندنی‌ترین روزهای کاری‌اش خواهد بود.

 به قنل از یورونیوز، او با همان پوشش همیشگی سر کار حاضر شده بود که متوجه شد یکی از مقامات طالبان وارد اتاق خبر شده و می‌خواهد به طور مستقیم در این شبکه تلویزیونی گفت‌وگو کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

ارغند ترسیده بود. با این حال تصمیم گرفت آن گفت‌وگو را انجام دهد.

ارغند با مولوی عبدالحق حمد ، نماینده عالی طالبان مصاحبه کرد ، که تیتر اول روزنامه های جهان را به خود اختصاص داد ، زیرا اولین بار در تاریخ افغانستان بود که یک عضو طالبان به صورت زنده در تلویزیون مقابل یک مجری زن نشسته بود.

ارغند گفت: تصمیم گرفتم آن کار را انجام بدهم چرا که می‌خواستم به جهان نشان دهم که زنان افغان خواهان پیشروی هستند نه پسروی. به خودم گفتم یکی از ما باید شروع کند… اگر خانه‌نشین شویم یا سر کار نرویم، آن‌ها می‌گویند زنان خودشان نمی‌خواهند کار کنند، اما به خودم گفتم کارت را شروع کن. و به آن عضو طالبان هم گفتم ما حقوق خودمان را می‌خواهیم، می‌خواهیم کار کنیم، می‌خواهیم و باید در جامعه باشیم. این حق ماست.

سعد محسنی، صاحب تلویزیون طلوع، مورد ارغند نمایانگر وضعیت افغانستان است.

محسنی به سی‌ان‌ان گفت: «تقریبا تمام خبرنگاران و روزنامه‌نگاران مطرح کشور را ترک کرده‌اند. به‌شدت در تقلا و تکاپوییم تا افراد جدیدی را جایگزین کنیم. ما دو چالش داریم، افراد را خارج کنیم [چون احساس امنیت نمی‌کنند] و به کار [تلویزیون] ادامه دهیم.»

ارغند مدرک کارشناسی روزنامه‌نگاری از دانشگاه کابل دارد. با چند خبرگزاری و رادیو کار کرد و سرانجام، در سال جاری به‌عنوان گوینده خبر به طلوع‌نیوز پیوست.

به گفته ارغند22 ساله ، یک ماه و ۲۰ روز از کارش نگذشته بود که طالبان آمد.

مدیر تلویزیون طلوع نیوز محسنی در مطلبی در واشنگتن‌پست نوشت: این مصاحبه با طالبان اولین بار در تاریخ افغانستان بود که یک نماینده طالبان در برنامه زنده تلویزیونی شرکت می‌کرد و در استودیو مقابل یک گوینده زن می‌نشست. طالبان در تلاش بود از خود چهره‌ای میانه‌رو به نمایش بگذارد.

دو روز پس از مصاحبه با یوسف‌زی، ارغند از این فعال مدنی کمک خواست و سه‌شنبه هفته گذشته، همراه چند نفر از اعضای خانواده‌اش سوار هواپیمای نظامی قطر شد و کشور را ترک کرد.

او  به سی‌ان‌ان گفت امیدوار است به کشورش برگردد و می گوید اگر طالبان به آنچه می‌گوید عمل کند به آنچه قول داده‌ــ و وضعیت بهتر شود، و بدانم در امنیتم و خطری تهدیدم نمی‌کند، به کشورم برمی‌گردم و برای کشورم کار می‌کنم، برای مردمم.

او اکنون منتظر ویزا برای ورود به کانادا یا ایالات متحده است.

ارغند امیدوار است که طالبان به وعده خود در موضوع ادامه تحصیل زنان عمل کنند و از آنها می‌خواهد به زنان اجازه کار بدهند.

قطر میزبان حدود هزار شهروند افغان خارج شده از خاک افغانستان است.

آنها در حال حاضر در مجموعه‌هایی ساکن هستند که برای میزبانی هواداران جام جهانی ۲۰۲۲ ساخته شده است./ ایسنا

منبع: ایران آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ion.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۹۸۸۹۹۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند

مدیر کل دفتر پیشگیری از قاچاق کالا و ارز با بیان اینکه دوست نداریم حتی یک واحد صنفی به خاطر قاچاق بسته شود، گفت: در بخشنامه‌های مختلف به اتحادیه‌ها اعلام کردیم که اگر کالای قاچاق وجود دارد خودتان جمع‌آوری کنید تا مشکلی به وجود نیاید. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، وحید خدرویسی مدیر کل دفتر پیشگیری از قاچاق کالا و ارز ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز، در نشست هماهنگی با مدیران ارشد فروشگاه‌ها و مال‌ها گفت: براساس قانون جدید مبارزه با قاچاق کالا و ارز اگر کالای قاچاقی در یک واحد صنفی شناسایی شود، علاوه بر توقیف کالاهای قاچاق، در مرتبه اول جریمه نقدی دو برابر ارزش ریالی آن، مرتبه دوم چهار برابر ارزش کالا و مرتبه سوم جریمه نقدی معادل 6 برابر ارزش کالا برای واحدهای صنفی عرضه کننده کالای قاچاق در نظر گرفته شده است. در نتیجه مشاهده می‌کنیم که قانون‌گذار جرایم سنگینی را برای واحدهای صنفی متخلف در نظر گرفته است.

ضرورت پیشگیری اتحادیه‌ها از برخورد قانونی سخت/ بنای ستاد بستن واحدهای صنفی نیست

وی افزود: در تعریف قاچاق، تخلفات مختلفی از مبادی ورود تا محل عرضه در نظر گرفته شده است. ما جلسات متعددی را با تمام اتحادیه‌ها چندین با داشته‌ایم. تمام مسئولین ستاد دوست ندارند که حتی یک واحد صنفی به خاطر بحث قاچاق بسته شود. ما هم بر همه موضوعات واقف هستیم. تمام موارد به کرات بررسی می‌شود و ما روزانه گزارشات تحلیلی برای مقامات عالی کشور ارسال می‌کنیم.

نیت ستاد مبارزه با قاچاق کالا و ارز از برگزاری جلسات با اصناف و دیگران همکاری است اگر بنا به مچ‌گیری و برخورد باشد دیگر نیازی به برگزاری جلسات نیست. ما در بخشنامه‌های مختلف به اتحادیه‌ها اعلام کردیم که اگر کالای قاچاق وجود دارد خودتان جمع‌آوری کنید تا دیگر ضربه نخورید.

بی‌خبری واحدهای صنفی از جرایم شدید قانون

خدرویسی با اشاره به اینکه بخشی از واحدهای صنفی از سختگیری‌های قانون مبارزه با قاچاق کالا بی‌خبر هستند، گفت: بنابراین لازم است تا در حوزه آموزش، اتحادیه‌ها و اتاق اصناف اقداماتی انجام دهند. خواست ما این است که آموزش صحیح در این حوزه انجام شود تا دیگر به سراغ برخورد قانونی نرویم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • هدف ستاد تعطیلی واحدهای صنفی نیست/صنوف با قوانین هماهنگ شوند
  • (ویدئو) زن افغان فعال حقوق بشر زلمی خلیلزاد را غافلگیر کرد
  • ۴۰۰۰ زائر از کردستان به حرم امام خمینی(ره) اعزام می‌شوند
  • عکس حجـاب و پوشش بسیار متفاون مجری زن جنجالی تلویزیـون
  • چهره‌هایی که برای بدرقه گزارشگر سرشناس ورزشی آمدند | از حمید استیلی تا مهدی تاج و...|‌ تصاویر
  • تصاویری از مراسم بدرقه زنده یاد مسعود اسکویی
  • ببینید | حرکت هماهنگ دختران شیرازی در کنسرت آقای خواننده
  • (ویدئو) پسر رونالدو با این ماشین همه را غافلگیر کرد
  • (ویدئو) اتفاق عجیب در صداتو که همه را غافلگیر کرد
  • جزئیات تصحیح برگه‌های امتحانات کشوری پایه ششم و نهم